
Business starts with the very basics.
we will teach you the basics of taste, which is the first step in starting a business!
Franchise Information
From start to finish, experts in each field are with you
to ensure a successful startup..
1. 가맹상담
전화 및 대면 상담으로
보배반점에 대해 궁금한 점을 알려드리고
‘왜 보배반점인지‘에 대해 설명합니다.
2. 가맹계약
가맹사업공정화에 의한 법률에
의거한 가맹계약을 진행합니다.
가맹계약서의 법률설명과
지원사항을 꼼꼼하게 설명합니다.
3. 상권입지 조사
및 점포개발
지역 희망 상권 분석 및 경쟁업체
조사 등
과학적인 데이터를
활용하여
투자 규모에 합당한
점포를 선정합니다.
4. 점포 계약
음식점 허가 가능 여부를 확인하고
점포를 계약합니다.
5. 실측 및 도면 작성
인테리어 공사의 실측 및 도면을 작성하여
꼼꼼한 검토 및 수정을 진행합니다.
6. 인테리어 시공 계약
개점 계획을 협의하고 점포 형태를 결정,
전문 인테리어 시공 업체와의 계약 및 공사를 진행합니다.
7. 개점 준비
오픈 전 현장교육과 사전 리허설을 통한
개점 준비를 진행합니다.
8. 오픈 및 사후관리
오픈 초기 슈퍼바이저의 현장지원과
지속적인 사후 관리 등 매출 상승과 유지를 위한 상생 방안을 연구합니다.
Owner Training
Business starts with the very basics.
We offer comprehensive support for the educational system!
With BOBAEBANJUM's supervisor,
anyone can easily cook and start a business.
Kitchen Training | Hall Training | 관리교육 |
---|---|---|
Theoretical Education on Understanding and Managing Ingredients | CS Theory and How to Make Small Talk | QSC Management / Hygiene Management |
Storage Place and Method for Ingredients | Tabel setting, Srving food and Clearing the table | Manager & Staff Management / Communication |
Kitchen Staffing and Operations Training | CRM Training | Store operation and Supplier reationship management |
Kitchenware Arrangement and Description | Character Education | Claim and Reporting to headquarters process |
Stock Check, Management and Ordering | POS usage method and data analysis | Online / Offline Marketing Plan |
Recipe Training by Menu | How to Write a Store Closing Report | Financial Closing and Sales Management |
Ingredient preparation and storage methods | Customer Queue Management Theory and Practice | Understanding Franchise |
Main Menu (Meals/Cookery) Cooking Practice |
Opening and Maintenance
Don't worry even after opening!